Senderista

Un autèntic paradís per al senderista!

Si creus que la millor manera d’entrar en contacte amb un territori és caminant i vivint amb intensitat tot allò que transmet la pròpia naturalesa, a la Vall de Boí trobaràs una vall preparada per ser descoberta a peu. Des de la riquesa natural que t’ofereix el Parc Nacional d’Aigüestortes a l’espiritualitat que et transmeten els camins romànics que uneixen les esglésies de cadascun dels seus pobles.

Caminar

Els camins tradicionals

Són camins per on homes i animals s'han desplaçat durant molts anys per anar d'un poble a un altre. Recórrer-los vol dir gaudir del paisatge, de la fauna i la flora, però també de les parets de pedra seca, marges i els empedrats que, amb tanta paciència van ser col·locats pels nostres avantpassats.

> PLÀNOL DE LES RUTES DE LA VALL DE BOÍ
> PACKS PER A SENDERISTES

Què t'interessa

Les passejades estan pensades per fer amb família. Son d’entre 15 i 30 minuts i sense desnivell. Son camins que surten dels nuclis i van a ermites, miradors etc…
Les caminades son els antics camins tradicionals que antigament unien els nuclis de la Vall. Així es pot anar d’un poble a l’altre passant per aquests camins.
Les excursions ja son més llargues d’entre 2 i 3 hores i bàsicament per dins el Parc Nacional.

         Vall de Boí Trek Festival 

   Festival de senderisme dels Pirineus

Des del 2016 la Vall de Boí celebra el Vall de Boí Trek Festival. Un de cap de setmana dedicat als camins i al senderisme per descobrir els fascinants paisatges, la cultura i tradicions acompanyats dels guies interpretadors locals.

L'edició de 2020 del Vall de Boí Trek Festival serà del 10 al 12 d'octubre.

PROGRAMA VALL DE BOI TREK FESTIVAL

Més info