Vés al contingut
Gastronomia i restaurants Vall de Boí

La rica tradició culinària i el compromís amb els productes de proximitat i la sostenibilitat de la Vall de Boí han estat reconeguts aquest any amb dues distincions per a dos dels seus restaurants El Ventador i l’Era.

Sessió plenària Taula de Camins IDAPA a Malpàs

El passat dijous 7 de novembre vam participar a la sessió plenària de la Taula de Camins impulsada per IDAPA (Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran) que es va fer a Malpàs, nucli de El Pont de Suert amb tècnics i professionals de diferents àmbits del Pirineu. 

Expo taller pintura romànica

Exposició "Una nova mirada" amb els treballs del taller infantil i d'adults de pintura romànica que va tenir lloc als mesos de maig i juny i impartit per l'artista local Anna Iglesias.

Durro

El dissabte 19 d'octubre, es va celebrar a Arties l'Assemblea de l'Associació dels Pobles més Bonics d'Espanya, on Durro va participar com a membre. Aquest esdeveniment va reunir representants de diversos municipis que formen part d'aquesta associació, que té com a objectiu la promoció dels seus valors històrics, culturals i arquitectònics, així com la preservació del patrimoni rural.

Trek - Valor de l'aigua

Bona participació i preparació per a la 10a edició

Herve Cuisine

De la mà del Patronat de Turisme de Diputació de Lleida i el Centre de Promoció Turística de Catalunya a França, l'influenciador francès, Hervé Palmieri, especialitzat en temàtica gastronòmica i que compta amb una gran comunitat a les xarxes socials ha visitat la Vall de Boí dins d'un ampli programa on ha visitat diversos punts de la demarcació de Lleida.

formació

Avui ha tingut lloc la tercera formació a les empreses turístiques de la vall sobre la intel.ligència artificial i l'ús del chat GPT i com pot ajudar en la gestió i promoció de les empreses.

Jornada Interpirineus Vall de Boí

Dijous 3 d'octubre, el Balneari de Caldes de Boí a la Vall de Boí, ha acollit la Jornada InterPirineus, organitzada per la Marca Pirineus i on s’han reunit 60 representants d’empreses del sector turístic i entitats que formen part de la marca Pirineus a Catalunya.

fIRA DE BARRUERA

Aquest diumenge, s'ha celebrat la Fira de Barruera, reunint un gran nombre de visitants i locals que han gaudit d'una jornada plena d'activitats i tradició. El bon ambient ha estat protagonista amb les parades de productes artesans, l'esmorzar popular i els jocs per a la canalla, així com la música flamenca de Truleré, que ha animat la fira al llarg del dia.

Tardor Cavallers
Un setembre i un octubre plens d’esdeveniments

La Vall de Boí continua sent un destí de referència durant la tardor i que a més, ofereix una agenda plena d’esdeveniments per a totes les edats i interessos. Amb el lema "Que no pari l’activitat!", els mesos de setembre i octubre prometen ser un moment perfecte per gaudir-la.

2a formació empreses

Avui, 20 de setembre, ha tingut lloc la segona formació en comunicació digital per a les empreses turístiques de la Vall de Boí. Aquestes formacions s’emmarquen dins del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí com a un dels pilars fonamentals per la millora de la competitivitat de les empreses de la vall. 

Trek Festival

El Vall de Boí Trek Festival és l’esdeveniment anual de senderisme de la Vall de Boí i enguany se celebrarà de l'11 al 13 d'octubre.

boi

El Festival Pirineos en Danza ha viscut un cap de setmana memorable, amb una afluència destacada de visitants als espectacles celebrats a Boí i Durro. L'esdeveniment ha confirmat, una vegada més, el seu compromís amb la promoció de la cultura i les arts escèniques en un entorn natural privilegiat.

formatge de pastor

La Fira de Formatge de Pastor de Taüll es va celebrar el passat 24 i 25 d'agost a la plaça de Santa Maria i voltants. És una fira de petit format on els visitants van poder gaudir d'un cap de setmana ple de sabor, artesania i música en un entorn privilegiat dels Pirineus.

Pantalles Punt Aigüestortes

El Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí està treballant en diversos eixos que transformaran el model turístic actual, orientant-lo cap a una major especialització, diversificació, desestacionalització i digitalització de l'oferta.