Boí Taüll

L'estació més alta dels Pirineus.

Tant si ets expert esquiador com si ets debutant i vols venir a passar el dia amb família trobaràs el que busques. És l’estació més alta de Catalunya (cota mínima de 2020m i màxima de 2751m) i està orientada al nord, el que dóna una neu d'excel.lent qualitat. A més, és poc massificada i amb una zona baixa ideal per als nens.

Snowflake

On la neu no té temps de sortir dels núvols

Boí Taüll ofereix a l'esquiador tot el necessari per gaudir de l’esquí al màxim nivell amb les cotes més altes del Pirineu (2.751m. cota màxima i 2.020m. mínima) .

També ofereix una privilegiada situació encarada al nord, fet que garanteix una neu d'excel·lent qualitat.

Compta amb un complet domini esquiable, sense cues ni massificacions, i un dels snowparks més complets del Pirineu.

> Web de l’estació d’esquí
Mapa de les pistes
Bus de la neu

Venda de forfaits

GRANS, PETITS, NOVELLS i PRO'S

L'estació d'esquí Boí Taüll ofereix emocions per a tots. Disposa d'instal·lacions perquè els més petits s'ho passin en gran a l'escola d'equí i al Jardí de neu, ubicat a la zona de Nerets de l'estació, així com un Club Infantil ubicat al Resort, perquè petits i grans disposin de més temps lliure. La diversió d'uns és la relaxació d'altres i a l'inversa. 

Boí- Taüll és un lloc que et permetrà experimentar una profunda relació amb la natura. A més de no existir massificació, present en d'altres valls, la tranquil·litat i el respecte per l'entorn són els protagonistes. Una estació tant pel que prefereixen esquiar sol com pels que prefereixen esquiar en familia. 

PISTES: hi ha 5 pistes verdes, 4 de blaves, 20 de vermelles i 14 de negres, algunes amb desnivells de fins a 750 metres i sense pistes horitzontals.

I per a tots aquells que vulguin alternatives a l'esport blanc tradicional, us proposem les següents activitats:

  • Senderisme amb raquetes de neu: La muntanya adquireix un nou paisatge calçats amb aquestes raquetes, amb les quals, malgrat la neu que hi hagi, podràs gaudir de racons i paisatges insòlits. Amb aquest mètode podem caminar per la neu amb facilitat i per senders que, sense elles, ens estarien vetats. Aquestes rutes es poden fer tant per l'estació d'esquí com per el Parc Nacional d'Aigüestortes.

Més informació: http://www.boitaull.cat/

Aprèn a esquiar

Classes d'esquí i de snowboard per a diferents edats i nivells.

+ informació

Raquetes de neu

A la Vall de Boí podem realitzar una bona quantitat d’ascensions i travesses de diferents nivells de dificultat i durada. 

+ informació

Freeride i Snow Park

Classes d'esquí i de snowboard per a diferents edats i nivells.

+ informació