Vés al contingut

Taller de pintura romànica dins els actes del 900 Any Taüll

Taller pintura romànica

Dins dels actes de l’any Taüll 900 (celebració dels 900 anys de la consagració de Sant Climent i Santa Maria de Taüll) s’han programat un seguit d’activitats de recerca, conservació i difusió. Entre elles s’ha programat un taller de pintura romànica per donar a conèixer la iconografia romànica i treballar-la amb noves tècniques i materials. D’aquest mode crearem un enfocament més pràctic i amb un procés més contemporani, a través dels quals podreu experimentar l’evolució creativa mitjançant la pintura.

El curs està previst en 2 dates diferents, tant per a adults com l'infantil i en sessions de matí o de tarda. La primera convocatòria per als adults ja va tenir lloc el 2 i 3 de maig i la següent serà els dies 5 i 6 de juny de 10.00 a 14.00. Pel que fa a l'infantil aquest proper dilluns tindran lloc dos sessions i la següent serà el dia 6 de juny.

El taller està obert a tothom amb inquietuts artístiques i creatives, no són necessaris coneixements de pintura, tot el material està inclòs.  

Ees realitzen al local social de Taüll, son gratuïts però cal reserva prèvia al Patronat de la Vall de Boí vallboi@vallboi.com o tf 973 69 40 00 (places limitades)

Posteriorment i un cop realitzats els diferents tallers es farà una exposició itinerant amb els treballs realitzats.

Aquest taller està subvencionat per IDAPA (Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran) i organitzat per ASCOVETA (Associació de veïns de Taüll) amb la col.laboració del Centre del Romànic i l'Ajuntament de la Vall de Boí.