Vés al contingut

Segona formació en comunicació digital per a les empreses turístiques de la Vall de Boí

2a formació empreses

Avui, 20 de setembre, ha tingut lloc la segona formació en comunicació digital per a les empreses turístiques de la Vall de Boí. Aquestes formacions s’emmarquen dins del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí com a un dels pilars fonamentals per la millora de la competitivitat de les empreses de la vall. 


Abans de l’estiu, el passat 3 de juny es va fer una primera formació on una quinzena d’empreses van assistir a la primera sessió centrada en els canals de comunicació digital que utilitzen les empreses per promocionar el seu negoci i la destinació. Després d’aquest curs més general es va passar una enquesta a les empreses per conèixer les seves necessitats més específiques en temes de formació i avui s’ha realitzat la segona sessió amb una formació en Instagram teòrica i pràctica amb una dotzena d’empreses que hi han participat.
La següent càpsula formativa està prevista per l’octubre i ajudarà a les empreses a com poden utilitzar la intel.ligència artificial i el chat Gpt en la promoció de les seves empreses.
Totes les formacions son impartides per l’empresa Kiribatis, especialitzada en comunicació digital.