Vés al contingut

PRESENTACIÓ DEL PLA DE SOSTENIBILITAT TURÍSTICA DE LA VALL DE BOÍ

Presentació

Ahir dimecres 2 de març, va tenir lloc la presentació oficial del Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí, que va comptar amb la presència de la Sra. Marta Domènech i Tomàs Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. L’alcaldessa Sònia Bruguera va presentar l’acte i va exposar el que suposarà aquest pla tant ambiciós per a la Vall de Boí, per a totes les seves empreses i especialment per a tota la seva població.

L’acte, que va comptar amb autoritats de la comarca i població local, va tenir lloc en l’entorn privilegiat de l’església de Sant Joan de Boí, una de les esglésies del conjunt romànic Patrimoni Mundial i en la qual tindrà una de les actuacions d’accessibilitat com a garantia d’un accés universal auditiu, audiovisual, intel·lectual i de mobilitat.

Altres activitats que formen part d’aquest pla són la creació de producte turístic, l’Outdoor Park, i creació d’experiències turístiques. Així com d’un transport públic per accedir al Parc Nacional d’Aigüestortes per reduir els impactes ambientals i les aglomeracions.

VIDEO PROMOCIONAL