Vés al contingut

Marxem a la Sea Otter de Girona!

photo-2019-05-31-13-19-46.jpg

Des d'avui 31 de maig fins diumenge 2 de juny, el Patronat de la Vall de Boí es promocionarà a la Sea Otter Girona, el festival de ciclisme de referència a Europa, amb zona d'exposició, activitats durant tot el dia i proves esportives. Tant si us agrada la bici, com el que us vulgueu iniciar i per aquells que vulgueu coneixer més aquest món, segur que la vostra visita serà un referent.

La Vall de Boí, com a destí esportiu promocionarà les rutes de BTT i cicloturístiques del Centre Trail així com les diferents curses que es duran a terme properament a la vall, com la Copa Catalana de BTT Biking Point, que se celebrarà el proper cap de setmana del 15 i 16 de juny, el  Buff MTB Marathon o la duatló de muntanya dins el Buff Mountain Festival que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol, on a més hi haurà altres proves esportives de running i moltes altres activitats relacionades amb l’esport i la natura per a tots els públics.

Ja entrats al mes de setembre, el dia 8, se celebrarà la Gran Fondo La Falla, una  marxa ciclista que uneix les comarques de la Ribagorça tan catalana com aragonesa.