Vés al contingut

La revista Wintersport Magazine visita la Vall de Boí

Wintersport Magazine a la Vall de Boí

El periodista holandès Hans Avontuur, ha visitat aquesta setmana, la Vall de Boí, en una acció que s’emmarca en les accions de promoció de la Vall de Boí en col.laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i l’Agència Catalana de Turisme.

El reportatge  anomenat   “Roadtrip Pirineos”, vol donar a conèixer els atractius segons l’eslogan de la Vall de Boí “ on els Pirineus toquen el cel”. El periodista interessat sobretot en els temes d’esquí i experiències autèntiques dels seus pobles, la vida i la natura, ha pogut durant dos dies, visitar el conjunt romànic Patrimoni Mundial de la mà d’una guia del Centre del Romànic, on ha gaudit de les explicacions sobre l’arquitectura i la història d’aquests monuments.  A Boi Taüll Resort ha visitat les instal·lacions de l’estació d’esquí on ha gaudit d’un dia d’esquí i ha pogut valorar la bona qualitat de la neu i de les pistes més altes dels Pirineus.

Una de les activitats destacades de la seva visita i ja que la finalitat del reportatge eren les autèntiques experiències, el periodista ha pogut gaudir fent una jornada d’esqui de muntanya pel Parc Nacional d’Aigüestortes, acompanyat per un guia d’alta muntanya.

Tot això amb el interès de donar a conèixer la Vall arreu i el més internacionalment possible.