Vés al contingut

La Directora General de Turisme, la Sra. Marta Domènech, visita la Vall de Boí, pel seguiment de les obres del Pla de Sostenibilitat Turística

Visita Marta Domènech

El divendres 1 de desembre, la Directora General de Turisme, la Sra. Marta Domènech i Tomàs, va visitar la Vall de Boí per tal de fer un seguiment de les accions endegades pel Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí.

La Directora ha estat acompanyada per l’alcaldessa de l’Ajuntament de la Vall de Boí amb qui han pogut visitar la finalització de les obres d’accessibilitat de l’església de Sant Joan de Boí, el Centre del Romànic a Erill la Vall en el que es preveuen les obres de modernització i adequació dels espais creant una experiència turística inclusiva al conjunt romànic, Patrimoni Mundial per la UNESCO que permeti millorar l'accessibilitat universal de les persones plantejant nous productes turístics i nous mecanismes d'interpretació que millorin l'experiència de visita.

Així mateix, van aprofitar per visitar la ubicació de l’espai de l’Outdoor Park, centre d’inici de les activitats esportives, que se situarà al Pla de l’Ermita. La creació de l'Outdoor Park Vall de Boí, és un projecte integral d'equipaments esportius a l'aire lliure, activitats i rutes segmentades per modalitat esportiva, que permetrà la projecció conjunta de l'oferta de turisme actiu de la vall i el treball coordinat entre els diferents actors

El Pla de Sostenibilitat treballa amb els eixos estratègics definits a la Estratègia de Turisme Sostenible d'Espanya 2030, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el Pla de Màrqueting de Turisme Catalunya. Les actuacions, distribuïdes en quatre eixos principals que són la transició verda, l’eficiència energètica, la transició digital i la competitivitat de l'oferta.