Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel
            

Inici del cicle Dijous a la Fresca

Dijous a la fresca Vall de Boí

26 edició del Dijous la Fresca a la Vall de Boí

6 concerts conformen el cicle musical Dijous a la Fresca en la edició d’aquest estiu. Aquest any el cicle es presenta  molt renovat , tant per al contingut dels concerts i les actuacions, que ha trencat amb el ja clàssic de música tradicional , per obrir les portes a noves propostes on hi tenen cabuda el jazz,  la rumba, els solistes, la música del món i fins i tot el circ. I també renovat per l’horari que aquest any s’ha volgut iniciar un horari més familiar fent tots els concerts a les 20.30.

Son un total de sis actuacions dutes a terme els dijous del mes de juliol i agost. Son actuacions musicals gratuïtes, a l'aire lliure. Aquest festival compleix diverses finalitats: d'una banda apropar als veïns de la vall una activitat cultural a la que la resta de l'any no tenen accés, i per una altra banda ofereix als nostres visitants la possibilitat de conèixer i gaudir de la música.

El cicle, a més d'oferir una alternativa musical als vespres d'estiu de la vall, pretén també donar a conèixer petits racons dels pobles, que normalment no son visitats i que sempre tenen un encant especial.

En l'edició d'aquest any hi participaran:

20 de juliol a Boí: Gumbo Jass Band i balladora de claqué
27 de juliol al Pla de l'Ermita: Improvisto's Krusty Show
3 d'agost a Taüll: Alma Olmedo
10 d'agost a Erill la Vall: Dr. Rumbeta
17 d'agost a Durro: Cronistes
24 d'agost a Barruera: Oyuna Baturova