Vés al contingut

Garmin Mountain Festival: un cap de setmana d'esport a la Vall de Boí

Garmin Mountain Festival

Des de divendres 1 fins diumenge 3 de juliol té lloc el Garmin Mountain Festival, un festival d’esports de muntanya a la Vall de Boí amb més de 2500 participants.

El festival de muntanya uneix esport i cultura amb curses èpiques i moltes activitats per a tots els públics.

La inauguració ha estat a càrrec de l’Alcaldessa de La Vall de Boí, Sònia Bruguera; Vanessa Garrido, Màrqueting Manager Garmin Iberia; i Albert Balcells, director del festival. Durant l´acte s´ha destacat el gran vincle entre el festival i la Vall de Boí, lloc increïble per unir l´esport i la muntanya.

Una primera jornada inaugural que es va tancar amb la projecció de dues pel·lícules de muntanya com són “Curses de muntanya i TV: Com hem arribat fins aquí” i “Carros de foc: la travessa dels refugis”. Un dia que va servir d'avantsala de l’impressionant cap de setmana que espera acollir més de 10.000 visitants al Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF® 2022.

Dissabte, a les 7:30 del matí va ser el torn de la sortida de la Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF® 55K; i a les 7:45 de la la Garmin Epic Trail Vall de Boí per BUFF® 42K-Memorial Joan Rojas, prova estrella que pertany a les Skyrunner World Series, la Copa del Món de la modalitat, que es podrà seguir en directe via Streaming i TV3.

Diumenge el torn de la Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF® de 12 i 24 quilòmetres i gualment amb uns recorreguts espectaculars.

El Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF és en essència la suma de muntanya, esport, cultura, gastronomia i família. Multitud d’activitats com l’Epic Trail Youth, cinema, tallers de supervivència, orientació, sessions de ioga i marxa nòrdica.

Un festival que ha reunit tot tipus de públic, experts i no experts, grans i petits i fins i tot famílies senceres que s’han reunit a La Vall de Boí per participar a les nombroses activitats tant de lleure com esportives que s’han dut a terme durant aquests tres dies.