Vés al contingut

Finalitza una bona temporada de pesca

pesca Vall de Boí

La temporada de pesca de la truita acaba avui diumenge dia 1 de novembre a la zona intensiva amb un balanç molt positiu tant en els aspectes esportiu com en la seva valoració com a activitat turística de la Vall de Boí. El més destacable de la temporada han estat el gran nombre  de cursets d'iniciació a la pesca sense mort que s'han impartit al llarg de l'estiu. Aquests cursos estan  dirigits especialment a un públic familiar aprofitant la gratuïtat de llicències i permisos de pesca per als menors d'edat, així com la facilitat per a la seva tramitació a les Cases del Parc Nacional i al Patronat de Turisme, i tenint en compte que la Vall de Boí aquest any ha estat certificada Destinació de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme, la pesca en família ha suposat un nou producte , que s’ha afegit al catàleg de productes a la venda a la plataforma de promoció i reserva  www.vallboi.cat.

En conjunt, d'acord amb els permisos expedits, en el municipi s'han realitzat enguany al voltant de les 3.000 jornades de pesca de la truita, repartides per les diferents zones de pesca existents.

Vistos els bons resultats i la bona acceptació dels cursos, per la propera  temporada, l'Ajuntament de la Vall de Boí té la intenció d'ampliar i consolidar l'Escola de Pesca del municipi.