Vés al contingut

Dotació d'un bucle magnètic a l'estació de Boí Taüll

Bucle Boí Taüll

El servei d’atenció al client de l’estació d’esquí de Boí Taüll, ja disposa d’un bucle magnètic, per tal de millorar l’accessibilitat a la informació millorant l’audició dels usuaris d’audiòfon o implant coclear, fent arribar el so directament a la pròtesi auditiva de la persona sorda eliminant el soroll ambiental i les converses del voltant.

L’any passat es va iniciar la instal·lació de bucles a diferents punts d'atenció com a les esglésies romàniques, al Centre de Romànic, la Casa del Parc Nacional i Estany de Sant Maurici i a l’oficina de turisme.

Aquesta acció forma part del  Pla de sostenibilitat turística de la Vall de Boí ( PSTD) , desplegat al municipi amb fons europeus Next Generation EU, amb 17 accions destinades a millorar la sostenibilitat i accessibilitat de la vall amb la finalitat de convertir-la en un destí de referència al Pirineu per la seva accessibilitat universal.

Així doncs,  el Pla de Sostenibilitat estan treballant i dissenyant accions de millora per tal d'alinear als empresaris i professionals del sector amb l'estratègia global de la destinació, amb l'objectiu comú de convertir el territori en un referent en turisme responsable i sostenible.