Vés al contingut

Cara Amon - Copa Catalana de Curses Verticals

cara amon

Ahir, dissabte 15 de maig es va celebrar la 12ª edició del Caraamon el Kilòmetre Vertical de la Vall de Boí que organitza el Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça i Oxigen Services.
Una cursa molt exigent que es va haver de suspendre l’any passat a causa de la COVID i que aquest any ha tornat com a 2ª prova de la Copa Catalana de Curses Verticals de la FEEC i Campionat de Catalunya de categories Joves (Infantil, Cadet, Juvenil i Júnior).
Més de 300 esportistes han gaudit d’aquesta cursa en un dia amb núvols, amb plugims esporàdics i temperatures suaus. El temps a dalt del cim de les Roies de Cardet ha aguantat força i ningú ha passat gaire fred després de l’esforç.
Els millors classificats absoluts han estat Pere Rutllan amb un temps de 51:47, Arnau Soldevila 53:32, ha estat 2n i Jordi Alis 3r classificat amb un crono de 53:50.
Les millors atletes han estat l’Àngela Castelló del Club Trail Running Girona, amb un temps d’ 1:09:44, la Georgina Gabarró amb un temps d’1:10:33 i en 3r l’Anna Pujol amb un temps d’1:10:47.