Vés al contingut

22-24 de setembre - Cap de setmana Psoritrail

Psoritrail 2018

Per sisè any consecutiu torna la PSORITRAIL, una carrera benèfica per donar a conèixer l'enfermetat de la psoriasis, que es realitza cada any amb un recorregut de 9 kilòmetres i 500 metres de desnivell a la Vall de Boí. Un paratge natural i únic per a la pràctica de l'esport i el senderisme. Aquesta iniciativa neix de la mà del Balneari de Caldes de Boí amb l'intenció de donar recolzament a les persones que la pateixen i gràcies a l'efecte terapèutic de les seves aigües mineromedicinals per als tractaments, i compta amb la col.laboració d' Acción Psoriasis.

La carrera tindrà lloc el proper diumenge 23 de setembre a les 10:30h on es podrà participar tant caminant com corrent segons la forma física de cada persona. La sortida serà de la població de Barruera i acabarà al Balneario de Caldes de Boí. 

Aquest any, com a novetat, s'ha preparat un programa complementari a la cursa amb paquets d'estada de cap de setmana al Balneari que combinen salut, esport i tractaments dermatològics.

Més informació i inscripcions cursa i caminada a Oxigen Services: https://oxigentrail.wixsite.com/psoritrail

Més informació i reserves estades al Balneari Caldes de Boí: http://www.caldesdeboi.com/oferta/fin-de-semana-psoritrail-18/