Visita guiada Taüll: Romànic, Falles i estrelles

starting at
25,00€
If you need more information about this product before booking, contact the owner.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Visita guiada al poble de Taüll per veure la famosa projecció en video-mapping del Pantocràtor de Taüll i conèixer l’església de Sant Climent, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. En aquesta activitat, a més de parlar sobre el romànic, explicarem la relació existent entre la festa pagana de les Falles dels Pirineus, les estrelles del firmament i l’art romànic. Per finalitzar anirem a un dels miradors més bonics de la Vall de Boí, on explicarem la llegenda del "Trio amorós de la Vall de Boí", relacionada amb 3 esglésies de la vall.

Descobreix de la mà d'un guia local què va passar durant l'edat mitjana a la Vall de Boí, quin significat tenen les pintures murals romàniques i quina era la seva finalitat, per què i com van arrancar les pintures dels murs de les esglésies, quin origen i simbologia té la festa de les Falles i, finalment, quina relació té tot plegat amb l'estrella més important i influent del cel: el Sol.

PREUS:
- 25€ adults.
- 15€ infants i joves d'11 i 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 10 anys.

Inclou: Guia local especialista en patrimoni de la Vall de Boí i assegurança d'accidents.
No inclou: Entrada a l'església de Sant Climent de Taüll.

DISPONIBILITAT 2022:
SETMANA SANTA: 12, 14 i 16 d'abril per la tarda.
ESTIU (del 23 juny a l'11 setembre): Tots els dimarts, dijous i dissabtes a les 16:00. Consulta l'Agenda amb totes les activitats per aquest estiu!
RESTA DE L'ANY: Activitat sota demanda. Contacta'm!

OPINIONS:
Anna Gomez: "Insuperable! Un guía dels bons, dels que gaudeixen de la seva feina i no repeteixen lliçons apresses de memòria. 3 hores de visita al Romànic de Taull, de llegendes i història entre acudits i bon rotllo. La meva filla té 12 anys i anava entusiasmada amb les explicacions del pel roig. 3 hores i pico, que havien de ser 2 i mitja, i que van passar sense sentir-se. Recomenable 100%. Repetirem segur!"

Laura Basagaña: "La meva parella i jo vam fer la visita "Taüll: Romànic, Falles i estrelles" amb en Roger. Era la primera vegada que visitàvem la Vall de Boí i no podríem haver escollit millor guia! ;) Ens ho vam passar molt bé descobrint Taüll i les esglésies de Sant Climent i Santa Maria. En Roger és un guia molt amè i divertit i va crear un molt bon ambient durant tota la visita. Si tens pensat visitar la Vall de Boí, descobrir-la amb en Roger és una molt bona opció!"

Núria Marsal: "Vam estar 3 dies a la Vall de Boí pel pont de la Diada. Vam contractar la visita guiada de les esglèsies,falles i estrelles amb en Roger. Una gran experiència! Divertida, amena i molt interessant! Roger, es nota que t´agrada la feina que fas! Vam quedar encantats i el meu fill gran de 12 anys no para de parlar del Pantocràtor!! :):) Puntuació: un 11!!!!"

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes de Visites guiades al romànic a la Vall de Boí.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte la situació generada per la COVID-19. Se seguiran en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans i durant l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com