ESPECIAL GRUPS: ROMÀNIC, MEL I ESTRELLES

starting at
0,00€

Descripció

Per a GRUPS d'amics o famílies que vulguin celebrar alguna cosa especial o simplement passar-s'ho molt bé plegats, us oferim un estada inoblidable amb activitats per a tots: visita al romànic de la Vall de Boí,visita al Parc Nacional d´Aigües Tortes, visita a les arnes d'abelles i a una típica formatgeria de muntanya i per últim a la nit, una sessió privada d'observació d'estels amb professionals que amb un potent telescopis us aproparan el cel.
"Una passejada fins a la foscor, els sons de la natura i el silenci d’un paisatge celeste ens poden portar a l’escenari ideal per a l’observació dels astres. Un viatge sota la llum de la celístia, reconeixent a ull nu les principals constel·lacions i observant els estels, nebuloses i galàxies a través del telescopi".

Preu especial per persona........Des de 104 euros ( grup de 10 persones)

Inclou:
2 nits allotjament en casa rural especial pel grup
1 Visita guiada a les tres esglèsies més representatives del Conjunt del Romànic Català de la Vall de Boí, reconegut des de l´any 2000 Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO.
Les esglèsies Sant Climent de Taüll,Sant Joan de Boí i Santa Eulàlia de Erill, amaguen una sorprenent història d´amor al segle XXII. La Visita inclou la projecció del vídeo Mapping a la esglèsia de Sant Climent de Taüll.
1 Visita en vehicle 4*4 al Parc Nacional d´Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici.
1 Visita activa per conéixer els processos de producció artesana local d´una empresa productora de mel i una formatgeria.
1 Sessió privada amb telescopi d'observació d'estels
Assegurança básica de viatge

Si prefereixes, te’l confeccionem a mida segons el teu pressupost i amb els millors serveis d’allotjament i d’activitats.
Directe, des de destinació i sense intermediaris !!

Contacte:

info@pirineuemocio.com
973681518