Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel

Què fer

Cultura, natura, esquí i termalisme en una sola vall.

Descobreix la vall caminant, hi ha senders per a tots els gustos i nivells. Passejades curtes pensades per fer amb família, caminades més llargues per passar una bona estona i excursions de mig o dia sencer.
ESTACIÓ D'ESQUÍ TANCADA COM A MESURA PREVENTIVA PER FER FRONT AL COVID-19 Tant si ets expert esquiador com si ets debutant i vols venir a passar el dia amb família trobaràs el que busques. És l’estació més alta de Catalunya (cota mínima de 2020m i màxima de 2751m) i està orientada al nord, el que...
Esport durant tot l’any
Respira aire pur: el balneari de Caldes de Boí es troba a 1.500m d’alçada a l’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes i envoltat de natura. Puresa de les seves aigües: 37 fonts mineromedicinals amb diferents propietats i aplicacions terapèutiques i d’estètica.
La cuina de la Vall de Boí és una cuina de muntanya basada en els recursos naturals i elaborada seguint tradicions molt antigues. Sobretot, és una cuina de temporada, els bolets són molt importants en els seus plats. També la vedella ecològica i el corder, animals que es crien a la mateixa zona.
És una vall amb tradicions ancentrals.
Al Parc Nacional d’Aigüestortes els Pirineus toquen el cel. Trobareu 4 pics que superen els 3000 metres i un munt d'estanys per descobrir.