On són les marmotes?

des de
20,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Petit recorregut pel Parc Nacional d'Aigüestortes per observar una colònia de marmotes al seu hàbitat natural. L’itinerari s’inicia a la presa de Cavallers i transcorre per un camí planer però pedregós, des d’on es faran parades per anar observant aquest simpàtic animal amb l’ajuda de material d’observació. Gaudirem de l’espectacularitat dels típics paisatges d’alta muntanya amb estanys, tarteres, prats i cims de més de 3.000m.

Amb l’ajuda d’un guia interpretador acreditat del Parc Nacional viuràs l’emoció de descobrir una marmota entre grans blocs de roques, identificar amb exactitud els lloc on se solen ubicar, reconèixer els seus xiulets d’alarma i fer servir correctament els prismàtics, entre altres coses! I tot de la forma més amena i divertida!

RECORREGUT:
L'itinerari s’inicia a la presa de Cavallers i transcorre per un camí planer però pedregós, a la vora de l'embassament, des d’on es faran parades per anar observant aquest simpàtic animal típic de l’alta muntanya. Tornada pel mateix camí.

PREUS:
- 20€ adults.
- 15€ infants i joves de 7 a 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 6 anys.

Inclou: Guia interpretador acreditat del Parc Nacional d'Aigüestortes especialista en patrimoni de la Vall de Boí, material d'observació i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT:
A partir de l'1 de juny 2020. Consultar dies disponibles.

OPINIONS:
Santi Gssiot: "Gran en Roger. Una tarda fantàstica buscant marmotes. I ell no ho diu, però jo sí....si vas amb ell, segur que les veuràs!! Ademés, t´asegures d' apendre coses noves gràcies a aquest apassionat de la natura i...de l' història!"

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes d'observació de fauna als Pirineus.

AVÍS IMPORTANT COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com