Puja la teva primera muntanya!

des de
25,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Pujar una muntanya ens ensenya que no hi ha satisfacció sense esforç i això ho podem aplicar en qualsevol àmbit de les nostres vides.

Vivim en el món de la immediatesa. Hem crescut amb la idea que podem aconseguir qualsevol cosa de forma ràpida, còmode i sense esforç. Però aquesta idea és una font constant de malestar! Perquè sabem que hi ha objectius a la vida que no són fàcils d'assolir i el que ens pot passar és que davant del primer entrebanc llancem la tovallola abans d'hora.

En aquesta activitat apta per a famílies amb nens, pujarem al cim d'una petita muntanya. Un petit esforç que ens conduirà a un indret màgic i preciós amb vistes espectaculars de tota la Vall de Boí. Descobrirem que la veritable satisfacció no està només en assolir l'objectiu en si mateix, sinó també en haver sigut capaços d'enfrontar-nos als reptes que ens anàvem trobant pel camí.

Però no tot serà esforç! Acompanyats per Roger Gras descobrireu la flora, la fauna i la natura dels Pirineus d'una forma amena i divertida!

PREUS:
- 25€ adults.
- 15€ infants i joves de 7 a 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 6 anys.

Inclou: Guia local especialista en patrimoni de la Vall de Boí i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT:
Activitat sota demanda. Consulta'm!

OPINIONS:
Sònia Agno: "Es un guia unic, ens ha encantat a tota la familia en especial a les nenes que s'ho han passat d'allò mes be amb les seves històries que sols ell les sap explicar amb gracia i les fa tan especials i increïbles. Moltes gràcies Rotxe ens has encantat i ens has cuidat molt be. El millor guia dels Pirineus."

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com