MENÚ GASTRONÒMIC DEL BOLET
Descripció
SOPA DE FREDOLICS AMB ENCENALLS DE FOIE
CARPACCIO DE PETXINES DE PELEGRÍ AMB CEPS I POMA DE LLESP
FILET DE LLENGUADO AMB BOLETS DE TEMPORADA
POLLASTRE DE CORRAL A LA CASSOLA AMB LLANEGUES
RAVIOLI DE PINYA AMB GELAT DE COCO
COPA DE CREMA DE FORMATGE AMB MADUIXES
VI: SOMDINOU
AIGUA MINERAL DE CALDES DE BOÍ
COPA DE CAVA I XUPITO DE RATAFIA
CARPACCIO DE PETXINES DE PELEGRÍ AMB CEPS I POMA DE LLESP
FILET DE LLENGUADO AMB BOLETS DE TEMPORADA
POLLASTRE DE CORRAL A LA CASSOLA AMB LLANEGUES
RAVIOLI DE PINYA AMB GELAT DE COCO
COPA DE CREMA DE FORMATGE AMB MADUIXES
VI: SOMDINOU
AIGUA MINERAL DE CALDES DE BOÍ
COPA DE CAVA I XUPITO DE RATAFIA