Les Falles del Pirineu: l'Hora Màgica

des de
25,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Rutes per conèixer les Falles del Pirineu i anar a veure la posta de Sol des de "lo Faro", indret on comença aquesta festa d'origen ancestral declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Ruta per gaudir de la posta de Sol, la tranquil·litat, l'aire pur i els majestuosos paisatges del Pirineu des d'un dels seus llocs més emblemàtics: els Faros. El Faro és un indret elevat a la muntanya des d'on s'inicia la baixada de Falles. Com el seu nom indica, és un punt de referència del territori amb panoràmiques espectaculars dels voltants.

En aquesta activitat descobrireu en què consisteix la festa de les Falles, quin és el seu possible origen i què representa pels habitants de la comarca. A més, gaudirem d'un moment de pau i tranquil·litat en un lloc molt especial.

PREUS:
- 25€ adults.
- 15€ infants i joves de 7 a 12 anys.
- Gratuït infants de 0 a 6 anys.

Inclou: Guia especialista en patrimoni local i assegurança d'accidents.

DISPONIBILITAT 2021:
Activitat sota demanda disponible a partir del 6 d'abril. Consulta'm!

* Fes clic AQUÍ per veure més propostes de Rutes alternatives al Pirineu desconegut.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com