Excursió Aigüestortes - Estany Llong (1 dia)

des de
35,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

L'Estany Llong és un dels estanys més fàcilment accessibles del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i per això és tot un clàssic al sector de la Vall de Boí. El camí és una antiga pista molt còmode que transita pel costat del riu Sant Nicolau, envoltada de boscos alpins, prats pel bestiar i altes muntanyes. Opció de veure un segon estany (Estany Redó).

Acompanyats per un guia interpretador acreditat del Parc Nacional, descobrireu la flora, la fauna, la geologia i la seva història d'una forma amena i divertida. Per què hi ha més de 200 estanys al Parc? Quins rastres ens deixen els animals? Com es poden conèixer els ocells pel seu cant? Qui era "Paco el Rana" i quina relació tenia amb aquest espai protegit?

RECORREGUT:
Sortirem del poble de Boí amb el servei de taxis 4x4 fins al Planell d'Aigüestortes, al mateix cor del Parc Nacional (25min). Iniciarem la caminada al mirador de Sant Esperit i descobrirem les Aigüestortes a través d'una agradable passejada per una passarel·la de fusta. Després de creuar un pont ens dirigirem per la pista cap a l'Estany Llong, on descansarem una estona a la seva vora per després tornar de nou al buscar al taxis al Planell d'Aigüestortes.

POSSIBLES VARIANTS:
Possibilitat de pujar fins a l'Estany Redó.
Possibiltat de pujar fins al mirador del Portarró.
Possibilitat de biaxar del Planell d'Aigüestortes fins a l'Estany Llebreta.

PREUS:
- 35€ adults
- 25€ infants i joves de 7 a 12 anys
- Gratis infants de 0 a 6 anys

Inclou: Guia local acreditat pel Parc Nacional d'Aigüestortes i assegurança d'accidents.
No inclou: Transport en taxis 4x4.

DISPONIBILITAT 2021:
Activitat sota demanda disponible a partir del 6 d'abril. Consulta'm!

OPINIONS:
Clara Vela: "Uns amics i jo varem fer una excursió amb en Roger a Aigüestortes. Vam quedar a Boí i de seguida vam marxar cap el Parc Nacional. Ens va fer un dia genial, el cel net de núvols, una llum preciosa i un sol radiant. El Parc és un Paradís, el paissatge és espectacular, i es troba molt cuidat. En Roger és un crack, ens va acompanyar per uns indrets molt i molt macos i va crear un ambient distès i amè. Varem riure molt. A part coneix molt bé la història del parc i els seus origens. També ens anava explicant la flora i la fauna, i la geologia de la zona, amb anècdotes curioses i divertides. A més a més ens va explicar alguna que altra llegenda, ens ha obert les ganes de tornar i seguir sentint més històries i llegendes i conèixer nous racons. Es nota que li agrada el que fa i es transmet, gran professional! Gràcies!"

Immaculada Estades: "Fa un parell de setmanes varem estar per la Vall de Boí i ferem una excursió guiada amb Roger Gras pel Parc Nacional d' Aigüestortes-Estany de Sant Mauric. El Roger es va adaptar a les nostres capacitats i va estar pendent de nosaltres en tot moment, explicant-nos un munt de coses sobre la natura i les llegendes de la Vall. Una experiència maravellosa i amena amb un excel·lent guia que esper repetir. Gràcies Roger"

Jaume Mir: "Roger, ets un crack de la natura, hem aprés més aquest dia que en molt de temps, a més no es el mateix veure reportatges per la tele, que estar " in situ" gaudint dels colors, olors, sorolls del recorrer de l´aigua. Una experiencia recomanable per a tot-hom. Moltes grácies Roger."

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com