Excursió Aigüestortes - Estany Llebreta (1/2 dia)

des de
25,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
El Pont de Suert
info@rogergras.com
600 02 59 18

Descripció

Excursió que permet endur-se sense grans esforços una idea molt completa del que és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L'itinerari permet visitar les 3 joies d'aquest espai protegit a la Vall de Boí: el Planell d'Aigüestortes, la cascada de Sant Esperit i l'Estany Llebreta. La primera part de l'itinerari és totalment pla y la segona transcorre per un sender que farem només de baixada, gràcies a la logística i coordinació amb el servei de taxis 4x4.

Acompanyats per un guia acreditat del Parc Nacional, descobrireu la flora, la fauna, la geologia i la seva història d'una forma amena i divertida. Per què hi ha més de 200 estanys al Parc? Quins animals hi ha i quins rastres deixen? Com es poden conèixer els ocells pel seu cant? Qui era "Paco el Rana" i quina relació tenia amb aquest espai protegit?

RECORREGUT:
Pujarem fins al Planell d'Aigüestortes amb el servei de taxis 4x4 del Parc Nacional des del poble de Boí (25min). Iniciarem el recorregut al mirador de Sant Esperit, des d'on tindrem una vista panoràmica espectacular de la vall de Sant Nicolau i seguidament farem un passeig circular per la passarel·la d'Aigüestortes per un terreny absolutament pla. Feta la volta agafarem un sender que ens conduirà de baixada fins a la cascada de Sant Esperit i finalment a l'Estany Llebreta, on ens recolliran els taxis per tornar a Boí.

PREUS:
- 25€ adults
- 15€ infants i joves de 4 a 12 anys
- Gratis infants de 0 a 3 anys

Inclou: Guia local acreditat pel Parc Nacional d'Aigüestortes i assegurança d'accidents.
No inclou: Transport en taxis 4x4.

DISPONIBILITAT:
Consulta l'Agenda per aquest estiu!

OPINIONS:
Ester Gomis: "Un guia fantàstic!! ens va tenir tota l'estona pendents de les seves explicacions interessants, va detectar a cada persona del grup els seus gustos... sempre tenia un comentari adequat per a cadascú... per al nens un guia fantàstic que tenia històries i curiositats de l'entorn que van fer de les excursions, molt interessants i divertides. #recomano sens dubte."

Silvia Domingo: "Un guia excepcional per els nens! Super didàctic i divertit! Ens ho hem passat tots molt bé! Això que el dia no pintava gaire prometedor i la meva filla de 5 anys que no volia caminar ha acabat obrint camí saltant i corrent de la mà d'en Roger. No us perdeu una sortida amb ell!!"

Roser Carbonés: "Excursió genial en el Parc Nacional d'Aigües Tortes, es nota que gaudeixes de la teva feina i la fas ganes i amb alegria. Ets genial amb els infants, tens un munt de recursos per mantenir l'atenció dels infants i dels adults d'aquesta manera aconsegueixes que les excursions es facin curtes. Ens vam quedar amb ganes de fer alguna excursió més."

* Fes clic AQUÍ per veure més opinions i propostes al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

AVÍS COVID-19:
Aquesta activitat es realitzarà tenint en compte aspectes de seguretat deribats de la situació generada pel COVID-19, com anar en grups reduïts, mantenir les distàncies entre participants, la higiene i l'ús de mascaretes i/o guants si s'escau. L'activitat podrà ser anul·lada o modificada en funció de l'evolució del virus i seguint en tot moment les indicaciones de les autoritats sanitàries competents. Els participants seran informats de les mesures a prendre abans, durant i després de l'activitat.

INFORMACIÓ I RESERVES:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918
www.rogergras.com