Caminar amb família per la Vall de Boí

des de
380,00€
Si abans de reservar necessites més informació sobre aquesta proposta, contacta amb el propietari.
Durro
609 966 624
info@cadelposol.com

Descripció

Escapada de 4 nits a la Vall de Boí per descobrir a peu tots i cadascun dels racons que la converteixen en una de les zones més singulars de Catalunya. Quatre itineraris de fàcil dificultat per poder fer-los en família i gaudir amb els més petits de l’alta muntanya.

Inclou:

• 4 nits en un apartament rural per a 4 persones a l'allotjament rural Ca de Pòsol
• 4 itineraris per descobrir els encants naturals i culturals de la Vall de Boí
• Taxi d’anada i tornada al Parc Nacional d’Aigüestortes
• Explicació detallada de rutes amb mapes


DIA 1. Excursió al Parc Nacional d'Aigüestortes, l’únic parc nacional de Catalunya. Arribada amb taxi fins al planell d’Aigüestortes i ruta a peu fins arribar a l’estany Llong.

- Distància: 4,2 km
- Temps: 1 h 30’
- Dificultat: fàcil
- Desnivell: 160 m


DIA 2. Ruta per camins romànics des de Durro a Taüll passant pel camí del Pago i entrada a l'església de Sant Ciment de Taüll i video-mapping a l’arribar.

- Distància: 4,5 km (anada) **Opcional tornar amb taxi (consultar preus)
- Temps: 2 h 15’
- Dificultat: fàcil
- Desnivell: 330 km


DIA 3. Ruta autoguiada fins al poble de Saraís. Excursió imprescindible per conèixer la Vall de Boí. Sortim de l'església de la Nativitat per un camí empedrat que comença a baixar per creuar-se al barranc de Durro.

A partir d’aquí la ruta comparteix protagonisme amb la ruta de la fauna dels Pirineus. Envoltats d’avellaners, freixes i pins silvestres ens submergirem en un sender màgic per gaudir de tots els sentits que ens portarà fins al poble abandonat de Saraís, gaudint de sorprenents vistes a Barruera i Cardet.

- Distància: 5,7 km (anada)
- Temps: 2 h 15’
- Dificultat: fàcil
- Desnivell acumulat: 375 m


DIA 4. La ruta de la fauna de Durro.Itinerari per reconèixer els rastres de la fauna dels Pirineus. En primer lloc, des de l’ermita de Sant Quirc podreu gaudir de magnífiques vistes dels prats alpins i dels rocams que trobem als cims més alts del Pirineu.

Al llarg del camí, es van trobant plafons amb informació de les espècies més característiques de cada ambient i rèpliques dels seus rastres.

- Distància: 7,5 km (anada)
- Temps: 2 h 30’
- Dificultat: fàcil
- Desnivell acumulat: 200 m


Fotos: www.monzonis.com