Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel

Roger Gras Guia d'Aigüestortes

Visites guiades, rutes de senderisme, muntanya, trekking, raquetes de neu, fauna i romànic al Parc Nacional d'Aigüestortes, Vall de Boí i Pirineus centrals. Activitats aptes per a famílies amb nens, gent gran, particulars i grups organitzats.

Visites guiades i excursions senzilles aptes per a famílies amb infants, persones amb mobilitat reduïda, usuaris amb cadira de rodes i en general per a totes aquelles persones que volen caminar pausadament i conèixer la flora, la fauna i el patrimoni del Parc Nacional d'Aigüestortes d'una forma amena, divertida i tranquil·la.

Rutes de muntanya i trekking per a persones que volen caminar i descobrir l'alta muntanya. Itineraris d'1 dia per veure estanys, ascensions a cims fàcils i travesses o trekkings de 2 o més dies al Parc Nacional d'Aigüestortes. Travessa Carros de Foc amb guia.

Visites guiades al romànic de la Vall de Boí per a tots els públics amb explicacions disteses, amenes i divertides.

Contacontes i llegendes de la Vall de Boí: Petites excursions entre els encantadors pobles de la Vall de Boí, escoltant antigues llegendes d'éssers fantàstics i mitològics dels Pirineus.

Observació de fauna salvatge: Passejades, itineraris a peu i rutes en cotxe per descobrir la fauna dels Pirineus. Activitats d'iniciació, aptes per a famílies amb nens. Excursions per observar marmotes, picots o aus rapinyaires com els voltors o l'emblemàtic trencalòs, entre d'altres.

Raquetes de neu al Parc Nacional d'Aigüestortes i a la Vall de Boí.