Vés al contingut

la Vall de Boí promocionarà els seus Patrimonis a la Fira Exportural de Madrid

Romànic Vall de Boí

La Vall de Boí, participa a la Fira de les Montanyes i el turisme Sostenible Exportural, on tindrà un paper rellevant junt amb les muntanyes de l'Himalaia i la ciutat de Madrid.  

Expotural, amb 16.000 metres quadrats d'exposició, reunirà als amants de la muntanya i de l'esport a l'aire lliure al recinte firal IFEMA de Madrid els propers dies de l'1 al 4 de novembre, en una edició d'una fira totalment renovada i amb una àmplia oferta nacional i internacional dels destins de muntanya de tot el món.

La Vall de Boí es presentarà a la Fira amb tots els atractius que disposa.

Per un costat, el Parc Nacional d'Aigüestortes y Estany de Sant Maurici, que serà properament certificat com a Reserva i Destinació Starligth, el conjunt d'esglésies romàniques declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO, les Falles Patrimoni Immaterial per la UNESCO, el Balneari de Caldes de Boí amb tota la seva oferta de serveis termals i de cosmètica, i l'estació d'esquí Boi Taüll, a les portes de l'obertura de la nova temporada d'esquí.

Per altre part, difondrà tota l'oferta d'activitats a l'aire lliure com poden ser el senderisme amb la xarxa de camins de més de 80 kilòmetres, l'escalada, el BTT i el running. A més, complementant aquesta oferta es promocionarà també, el variat producte agroalimentari elaborat pels productors locals de la comarca.

Durant la Fira a més de l'espai de promoció, s'annexarà un espai d'activitats per als més petits i per les famílies visitants, on podran disfrutar d'un circuit de BTT i diferents tallers, organitzats per Boí Taüll Resort i per l'empresa d'esdeveniments esportius Ocisport.

Entre les activitats destacades de promoció i durant tots els dies de la fira, es podran veure les diferents imatges més representatives de La Vall de Boí en 360º, en una cúpula que estarà situada al mateix stand que permetrà a tots els visitants disfrutar i sentir-se més a prop de la vall.