Vés al contingut

La Vall de Boí es promociona a Expotural Madrid

La Vall de Boí a Expotural Madrid

De l'1 al 4 de novembre ha tingut lloc a Madrid la fira Expotural, un esdeveniment dedicat a la naturalesa, el clima i el turisme sostenible i on la Vall de Boí ha tingut un paper destacat amb un stand propi. L'alcalde, Joan Peralada, ha estat un dels encarregats d’inaugurar la fira i exposar la riquesa natural i patrimonial del municipi. L’acte inaugural ha comptat amb una cerimònia budista on s’han unit en un sol recipient aigües portades de rius de diferents països del mon d’arreu dels cinc continents per tal de simbolitzar la unió entre cultures i on també s’ha unit aigua del riu Sant Nicolau, del parc Nacional d'Aigüestortes. Després de la cerimònia d'inauguració, l'alcaldesa de Madrid, Manuela Carmena, i el monjo budista Thubten Wangchen han visitat l'stand de la Vall de Boí.

Precisament l’estand estava just al costat de la tribuna de parlaments, en un espai central de l’exposició i comptava amb una representació de tots els atractius del municipi on tècnics experts en cada matèria explicaven la Vall: Turisme Alta Ribagorça, Parc Nacional d’Aigüestortes, Centre del Romànic, estació d’esquí de Boí Taüll, Balneari de Caldes, Boí Thermal i Patronat de la Vall de Boí. També s'hi trobava una exposició de productes dels artesans de la vall.

L'espai també ha comptat amb un recinte infantil on s'hi trobava un circuit de bicicletes de muntanya per promocionar el Buff Mountain Festival i un espai d'activitats i manualitats.