Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel

Hotel l'Aüt

hotel l'aüt - erill la vall

L’Hotel L’Aüt és un establiment familiar, obert l'any 1978, amb un quart de segle d’experiència que avala el nostre més bon fer i el millor tracte amb els nostres clients. L’hotel es troba immers en el meravellós paisatge de la Vall de Boí, just al cor de la vall, en un entorn ple de la màgia de la muntanya i el seu paisatge de colors canviants segons les estacions de l’any. 

Des de l'hotel es pot gaudir de les excel·lents mostres de les seves esglésies romàniques que són Patrimoni de la Humanitat, o de les seves aigües en instal·lacions balneàries i poder fruir a l’hivern de les excel·lents instal·lacions per a la pràctica de l’esquí i a l’estiu d’un territori per a descobrir la bellesa de la natura, les seves olors, la seva frescor... emmarcades en l’incomparable geografia del parc nacional d’Aigüestortes.

Número de registre: 
HL-000561
Tipus: 
Hotel
Categoria: 
*
Preu mínim: 
68.00€
Preu màxim: 
140.00€
Capacitat: 
41persones
Característiques: 
  • Accessible minusvàlids, Amb vistes, Animals de granja, Ascensor, Bar / cafeteria, Calefacció, Esmorzar inclòs, Guardabicis, Guardaesquís, Llar de foc, Per a famílies, Productes casolans, Restaurant, Sala d'estar, Sala de jocs, Sala de lectura, Sala de televisió, Televisió, Terrassa, Wifi
Hotel l'Aüt
a partir de
78,00 €
Hotel l'Aüt
a partir de
100,00 €
Hotel l'Aüt
a partir de
360,00 €
Hotel l'Aüt
a partir de
55,00 €