Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel

Hotel Farré d'Avall

Hotel Farré d'Avall

L’hotel Farré d’Avall està situat dins del casc antic de Barruera, un dels vuit pobles que formen la Vall de Boí (Lleida). És una antiga casa pairal de pagesos i ramaders, que fa cinquanta anys, Maria Farrero la va transformar en la fonda de Barruera. No obstant, l’hostalatge es remunta al segle passat. Actualment, Jaume Jordana, fill de la Maria, i la seva dona Pilar, s’encarreguen de l’hotel en un tracte familiar i acollidor com el d’abans.

Tot convinant amb l’hotel, en la casa també es cria vaques ecològicament, i es disposa del servei de bar i restaurant.

Situat a uns 17 km de les pistes d’esquí de Boi-Taull, Barruera és un poble de 120 habitants el qual és el centre de la Vall de Boí, en el que podem trobar la gran quantitat de botigues i serveis com ara alimentaris, oci, benzinera, hípica, ferreteria, camp de futbol....

A més a més, es troba a 10 km de les més encantadores vistes del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de St. Maurici, que fan gaudir la naturalesa 100%.

Altres atractius, poden ser el Parc del Salencar situat a l’obach de Barruera o bé els camins que uneixen tots els pobles de la vall, els quals fan gaudir molt més l’estada en la nostra Vall.

Número de registre: 
HL-000581
Tipus: 
Hotel
Categoria: 
*
Preu mínim: 
65.00€
Preu màxim: 
73.00€
Capacitat: 
42persones
Característiques: 
  • Amb vistes, Aparcament propi, Ascensor, Bar / cafeteria, Calefacció, Guardabicis, Guardaesquís, Restaurant, Sala d'estar, Sala de jocs, Sala de televisió, Televisió, Terrassa, Wifi
Hotel Farré d'Avall
a partir de
36,50 €
Hotel Farré d'Avall
a partir de
52,00 €
Hotel Farré d'Avall
a partir de
36,50 €
Hotel Farré d'Avall
a partir de
113,50 €