Vall de Boí

On els pirineus toquen el cel
Roger Gras Guia d'Aigüestortes

Excursió Aigüestortes - Estany Llebreta

a partir de
20,00 €

Si necessites més informació sobre aquest producte abans de reservar-lo, contacta amb l'empresa.

Contacte

Excursió curta, només de baixada que permet endur-se sense grans esforços una idea molt completa del que és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L'itinerari permet visitar les 3 joies d'aquest espai protegit a la Vall de Boí: el Planell d'Aigüestortes, la cascada de Sant Esperit i l'Estany Llebreta.

Acompanyats per un guia acreditat del Parc Nacional, descobrireu la flora, la fauna, la geologia i la seva història d'una forma amena i divertida. Per què hi ha més de 200 estanys al Parc? Quins rastres ens deixen els animals? Com es poden conèixer els ocells pel seu cant? Qui era "Paco el Rana" i quina relació tenia amb aquest espai protegit?

Recorregut:
Pujarem fins al Planell d'Aigüestortes amb el servei de taxis 4x4 del Parc Nacional des del poble de Boí (25min). Iniciarem el recorregut al mirador de Sant Esperit, des d'on tindrem una vista panoràmica espectacular de la vall de Sant Nicolau i seguidament farem un passeig circular per la passarel·la d'Aigüestortes per un terreny absolutament pla. Feta la volta agafarem un sender que ens conduirà de baixada fins a la cascada de Sant Esperit i finalment a l'Estany Llebreta, on ens recolliran els taxis per tornar a Boí.

- 20€ adults
- 10€ infants i joves de 5 a 15 anys
- Gratis infants de 0 a 4 anys
* No inclou el transport en taxis 4x4

- Sortides programades tots els dissabtes de 9:30 a 13:30, del 14 d'abril al 16 de juny de 2018.
- Possibilitat de concretar altres dies i hores prèvia reserva. Preus especials per grups. Consulta'm!

Informació i reserves:
info@rogergras.com
(+34) 600 025 918

Roger Gras Guia d'Aigüestortes
a partir de
20,00 €
Roger Gras Guia d'Aigüestortes
a partir de
15,00 €